Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ενημερωση 22-oκτ-2010

Προς τους φαρμακοποιούς,
Σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση της γενικής γραμματείας, σας ενημερώνουμε ότι για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και μέχρι νεωτέρας οδηγίας θα γίνουν δεκτές από το Ταμείο όλες οι χειρόγραφες συνταγές που εκτελείτε.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι για σύντομο χρονικό διάστημα και μέχρι νεωτέρας οδηγίας μπορείτε να εκτελείτε ηλεκτρονικές συνταγές που φθάνουν στο φαρμακείο σας, σαν να ήταν χειρόγραφες, στην περίπτωση όπου δεν μπορείτε να τις εκτελέσετε ηλεκτρονικά διότι το φάρμακο που έχει επιλεγεί δεν κυκλοφορεί στην αγορά και κυκλοφορεί το ίδιο σε άλλη συσκευασία. Τις ταινίες γνησιότητας του ίδιου φαρμάκου άλλης συσκευασίας που δώσατε θα πρέπει να τις επικολλήσετε στην ηλεκτρονική συνταγή του ιατρού.



Δ/νση Υγειονομικού

Τμήμα Φαρμακευτικής Περίθαλψης

7 σχόλια:

  1. Παρ' όλη την αρνητική (!) εισήγηση στην επιτροπή του ΣτΕ για τα πληθυσμιακά, θα έχουμε την ευκαιρία να αντεπιτεθούμε στους επόμενους 4-5 μήνες, χάρη στη σωστή νομική προετοιμασία του ΠΦΣ!
    Δεν γίνεται να παραβλέπουν για πολύ ακόμα αποφάσεις Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων για το χατήρι των ντόπιων καρχαριών! Η σύνεση και τα επιχειρήματα θα επικρατήσουν (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Although the negative (!) introduction from the representative of the Greek CoS to the appointed comitee, on the population restriction of the Pharmacies in the country, we shall have the chance to argumentative counter attack in the following 4-5 months, thanks to the righteous legal preparation of the PPS!
    It is not likely that they' ll continue to ignore the decisions of European Courts, for much further, favoring local economical "sharks"!
    Reason and Arguments will prevail (?)
    ... αν και μίλησα για ντόπιους καρχαρίες, παραθέτω το κείμενο στα Αγγλικά, ώστε να ενημερωθούν σωστά και φορείς ξένων πολυεθνικών που περιμένουν στη γωνία!
    ... για την ώρα.. κερνάμε νεραντζάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ 1/12/2010:
    Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η ...
    Σ Υ Ν Τ Α Γ Ο Γ Ρ Α Φ Η Σ Η ...
    Σ Τ Ο ...
    !!!... Ι Κ Α ...!!!
    (τρέχουμε τώρα, τρέχουμε)
    http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/GEN_G55_809_27-10-2010.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.pfs.gr/portal/page/portal/pfs/citizen_view_new?newID=892
    ... χειρόγραφες ΟΑΕΕ μέχρι νεοτέρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των Ιδιωτών Ιατρών με ΤΑΞΥ, τουλάχιστον μέχρι τέλος Νοεμβρίου! Με την ΗΣ του ΙΚΑ θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .. επειδή πολλοί συνάδελφοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις εκτυπώσεις από την ΗΣ του ΟΑΕΕ:
    .. ελπίζω να παρατηρήσατε όλοι ένα πολυυύ μικροοό τετραγωνάκι PDF που εμφανίζεται στην εκκαθάριση δίπλα στο κουτάκι του Ταμείου...
    .. δε βαριέστε, τους χάλαγε να το κάνουν λίγο μεγαλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.fsa.gr/LinkClick.aspx?fileticket=Kl6U3ftNweQ%3d&tabid=36
    ... η Αθήνα ανακοίνωσε την απαρχή των αγωγών αποζημιώσεων, εντός 30 ημερών, για τα Ταμεία που δεν μας έχουν εξοφλήσει ακόμα!
    ... και στα δικά μας, να ζήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή