Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1) Την Δευτέρα 25/10/2010 και ώρα 5 το απόγευμα μπορείτε να
παρακολουθήσετε σεμινάριο για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέσω διαδικτύου ( http://users.uoa.gr/-gpapaio/main.htm).
To σεμινάριο μπορούν επίσης να το παρακολουθήσετε όσοι επιθυμείτε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» του Τμήματος Φυσικής του Παν/μιου Αθηνών, στην ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Ζωγράφου ( είσοδος από Ούλωφ Πάλμε).
Το σεμινάριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Φ. Σ. Αττικής και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎΣ» του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών ( επιστημονικός υπεύθυνος ομ. Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παπαϊωάννου).
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο Παν/μιο Αθηνών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Φ. Σ. Αττικής στο τηλ. 210- 5240146.

2) Η ηλεκτρονική συνταγή που φέρει σφραγίδα και υπογραφή του
γιατρού θα μένει στο φαρμακείο και θα επισυνάπτεται για να υποβληθεί μαζί με την εκτύπωση της εκτέλεσης του φαρμακείου .

3) Το φαρμακείο οφείλει οφείλει να ελέγξει τη συσχέτιση ποσότητας
σκευασμάτων με την αναγραφόμενη δοσολογία, για το χρόνο που ορίζει ο συνταγογράφος ιατρός. Σε περίπτωση που αναγράφονται περισσότερα εμβαλάγια από όσα χρειάζονται, ο φαρμακοποιός πρέπει να τα περικόπτει, διαφορετικά τέτοιες περιπτώσεις μετά τη στατιστική επεξεργασία θα καταλογίζονται απολογιστικά.

Ο Φ. Σ. Κορινθίας έχει ήδη υποβάλει τις ενστάσεις του προς την Κα Δρέττα και τον Διοικητή του ΟΑΕΕ .



ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου