Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ 1/4/2011

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Κ. συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα στα Ασφαλιστικά Ταμεία που παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές προς τους Φαρμακοποιούς, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αναστολή χορήγησης φαρμάκων προς τον ΟΠΑΔ, δίνοντας χρόνο στο Υπουργείο να εφαρμόσει το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για το οποίο δεσμεύτηκε ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος.

Στα Ταμεία τα οποία έσπευσαν να ανταποκριθούν και ικανοποίησαν το δίκαιο αίτημά μας συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τους Ασφαλισμένους τους, για την ΔΕΗ όμως, ΤΑΣ, ΤΣΑΥ, ΤΑΠΕΤΕ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΥΕΝ, δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει από 1-4-2011 και μέχρι να πληρωθούν οι καθυστερημένοι λογαριασμοί.

Συνάδελφοι,

η ενιαία στάση μας, το άρρηκτο μέτωπο του αγώνα που έχουμε δημιουργήσει από τον καιρό των απεργιών μέχρι και σήμερα δίνει καρπούς.

Οι πληρωμές δυστυχώς ήρθαν μόνο όταν δείξαμε ότι είμαστε ένα σώμα, μια ψυχή δίπλα στο Σύλλογό μας και στα δευτεροβάθμια όργανα του κλάδου.

Η εγρήγορση και η ετοιμότητα είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα του φαρμακείου μας.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. .. μέχρι 15-4 θα γίνονται δεκτές οι χειρόγραφες του ΙΚΑ από Ιδιώτες:
    http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/03/154.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή