Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ΙΚΑ σας ενημερώνουμε ότι από 1/4/2011 θα γίνονται δεκτές μόνο συνταγές που έχουν εκδοθεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή από ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, τα οποία θα δοθούν και στους γιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ από 1/4/2011.


Αλλά !!! ΝΕΟΤΕΡΟ!
Παράταση δόθηκε στους συμβεβλημένους ιατρούς ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ για την έκδοση συνταγών ΙΚΑ έως 15/4/2011.

Εκ του Συλλόγου

7 σχόλια:

  1. http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
    λοιπόν:
    1)δοσολογία στα 2 κουτιά, χαπάκια για θεραπεία ΜΕΧΡΙ 30 ημερών
    Παράδειγμα:
    - 2 triatec με 1Χ1 .. ΟΧΙ .. Βt I
    - 3 triatec με 1Χ2 .. ΝΑΙ
    - 2 plavix με 1Χ1 .. ΟΧΙ .. Bt I
    - 5 diovan με 1Χ2 .. ΟΧΙ .. Bt IV
    2)προσοχή σε "παράλογες" δοσολογίες διότι επισημαίνεται: "βάσει του δοσολογικού σχήματος που αναφέρεται στην περίληψη χαρακτηριστικών του προϊόντος"
    .. καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.mypharm.gr/node/1888

    .. αφιερωμένο στους συναδέλφους που όντας πιο έξυπνοι από εμάς εναντιώνονται σε αναστολές Ταμείων και ειδικά του ΟΠΑΔ, επειδή τα παίρνουν από το φακτορινγκ της Πειραιώς κι επειδή οι πρόσφατες "υποσχέσεις", αλλά και κάποιας μικρής κλίμακας πραγματοποιήσεις πληρωμών τους "έπεισαν" ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον μας εκτός από "κουρεμένα" ομόλογα!! Όποιος ξυπνήσει τελευταίος να ψήσει και τους καφέδες.. πάνε με το κονιακάκι ταμάμ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .. λεφτάκια για ΟΠΑΔ για τους επόμενους 3-4 μήνες μάλλον πρέπει να τα ξεχάσουμε!! Λάβετε τα μέτρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://farmakopoioi.blogspot.com/p/blog-page_18.html
    .. η αρνητική λίστα από Δευτέρα 2-5-2011! Κάντε αντιγραφή τη διεύθυνση και μετά επικόλληση πάνω στη γραμμή του ιντερνετ για να τη δείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .. από 2-5-2011 ο ΦΣΑ αναστέλλει: ΟΠΑΔ,ΟΑΕΕ,ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΤΕ...
    .. από 2-5-2011 ο ΦΣΠ αναστέλλει: ΟΑΕΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΑΣ...
    .. άντε βρε, θα κονομήσουμε πάλι!! Εμείς θα τ' αρπάξουμε αλλά σε ομόλογα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/05/e.html

    .."Κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: Τώρα πήρα μια επιστολή ότι αρχίζουν να χορηγούν φάρμακα υψηλού κόστους, φαίνεται πάει σταδιακά. Οι καταθέσεις ξεκίνησαν. Να πω δυο πράγματα, θ’ απαντήσουμε σε όλα.
    Κατ' αρχάς κάνει μόνο η Αττική κινητοποίηση. Αυτό είναι γνωστό. Εμείς πληρώνουμε όλη την Ελλάδα με τον ίδιο ρυθμό, δεν έχουμε προτιμήσεις ούτε έχουμε την ευκαιρία να πούμε «πάρε εσύ χρήματα, μην πάρεις εσύ». Έχουμε δώσει από το Φεβρουάριο που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση και που θυμάστε ότι όταν εξήγγειλαν κινητοποιήσεις ο ίδιος ο Υπουργός είπε ότι έχουν δίκιο και συμφωνήσαμε όλοι. Διότι τότε το διάστημα είχε πάει στους 8 μήνες.
    Και πρέπει να σας πω ότι ο ΟΠΑΔ από τότε που λειτουργεί χρωστάει στους φαρμακοποιούς μονίμως 6 με 8 μήνες. Αυτή τη στιγμή έχουν πληρωθεί στους λογαριασμούς τους, και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, 220 εκατομμύρια με αποτέλεσμα η ψαλίδα να έχει πέσει στους 5 μήνες και εχθές, η ετήσια δαπάνη μας ήταν 550 εκατομμύρια το 2010 και με την πληρωμή αυτή που γίνεται τώρα, το υπόλοιπο είναι 85 εκατομμύρια. Σε όλη την Ελλάδα, δε μιλάω για την Αττική μόνο, μιλάω για όλη την Ελλάδα. 550 εκατομμύρια το χρόνο έκανε δαπάνη το 2010, 670 ήταν το 2009, έτσι για να βλέπουμε και λίγο την πορεία των πραγμάτων και με τα χρήματα που δίνουμε τώρα, το υπόλοιπο του 2010 θα είναι 2 μηνών."..
    .."ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει άλλη περιοχή στην Ελλάδα που να κάνει αυτή την ιστορία;
    Κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ: Όχι, δεν υπάρχει άλλη περιοχή. και δεν υπάρχει καμία άλλη περιοχή που να έχει πάρει περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχει πάρει η Αττική. Καμία άλλη περιοχή."..

    .. σε περίπτωση που δεν το καταλάβαμε: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ)...
    .. ευχαριστούμε, καταλάβαμε!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://pharmateam.blogspot.com/2011/05/blog-post_05.html

    .. οι εξαιρέσεις της αρνητικής λίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή