Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ

Πάτρα , 15.01.11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, οι συμμετέχοντες και υπογράφοντες το παρόν, πρόεδροι Δ.Σ. Φαρμακευτικών Συλλόγων, συμφωνήσαμε, συναποδεχτήκαμε και συναποφασίσαμε τα ακόλουθα:

1. Μετά την χθεσινή συνάντηση που είχε ο κ. Λοβέρδος με τον Π.Φ.Σ., αποδείχθηκε ότι στόχος ήταν και είναι η άλωση του ελληνικού φαρμακείου από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και η πλήρης εξόντωση του κλάδου. Δηλώνουμε, ότι δεν μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση να αντιβαίνει τα ευρωπαϊκά κεκτημένα, που εξαιρούν τα φαρμακεία από την απελευθέρωση των υπηρεσιών για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και πιστεύουμε ότι η ιδιοκτησία και η διεύθυνση του φαρμακείου ανήκουν στον επιστήμονα λειτουργό υγείας στο φαρμακοποιό.

2. Θα συμμετέχουμε στις αποφάσεις για κινητοποιήσεις , που θα λάβει το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ζητάμε την άμεση σύγκλιση διευρυμένη Γενικής Συνέλευσης του Π.Φ.Σ. , εντός της ερχόμενης εβδομάδος η οποία θα καθορίσει την πορεία του κλάδου και την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

Η ευθύνη της αναστάτωσης στο χώρο της Δημόσιας Υγείας βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αιγιαλείας Ντότας Παναγιώτης

Η πρόεδρος του Φ.Σ. Αργολίδας Κατσουλάκου Αριστέα

Η πρόεδρος του Φ.Σ. Αρκαδίας Φράγκου Βασιλική

Η πρόεδρος του Φ.Σ. Κορινθίας Μπάρτζη Αναστασία

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ζακύνθου Βίτσος Νικόλαος

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ηλείας Θεοδωρόπουλος Δημήτριος

Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αχαΐας Σοφιανόπουλος Ανδρέας

Ο γ.γ. του Φ.Σ. Αιτωλοακαρνανίας Τσώτας Βασίλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου