Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας

Έλληνα πολίτη


Θεωρούμε αδιανόητο «σοσιαλιστική» κυβέρνηση να οδηγεί σε αφανισμό τα 12.000 φαρμακεία της επικράτειας και το σύνολο των 30.000 απασχολούμενων σε αυτά, προσφέροντάς μας βορά στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο.


Γνωρίζεις πως το ελληνικό φαρμακείο στέκεται δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια , προσφέροντάς σου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας επί 24ώρου βάσεως ακόμα και δανείζοντάς σου φάρμακα τη στιγμή που τα χρειάζεσαι.

Επωμίζεται στην ουσία τη φαρμακευτική σου περίθαλψη σε ένα ανύπαρκτο Κράτος Πρόνοιας.

Φίλε ασφαλισμένε αναγκαζόμαστε για την εξυπηρέτησή σου , να προβαίνουμε σε δανεισμό από τις τράπεζες με υπέρογκα επιτόκια.


Ζητάμε την κατανόηση και τη συμπαράστασή σου στον αγώνα που ξεκινάμε.

Θεωρούμε ότι η επιβίωση του ελληνικού φαρμακείου αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της φαρμακευτικής σου περίθαλψης.

Η Υπευθυνότητα και η Κοινωνική Ευαισθησία του επιστήμονα φαρμακοποιού εγγυάται τη σωστή και απρόσκοπτη πρόσβασή σου στο φάρμακο και όχι στο «φάρμακο» αμφιβόλου προελεύσεως. Το μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος!



4 σχόλια:

  1. Ένα κείμενο με Πανελλήνια ανταπόκριση, που από αύριο θα μοιράζεται από συναδέλφους σε όλη τη χώρα, αφού άρεσε και σε άλλους Συλλόγους!!
    ..όλοι οι συνάδελφοι θα το μοιράζουν αύριο έξω από τους εφημερεύοντες και έξω από τους λίγους, που θα ανοίξουν κανονικά περιμένοντας από εμάς να παλέψουμε και γι' αυτούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!!!
    Συντριπτική η συμμετοχή σε όλους τους Συλλόγους αναφέρουν μηνύματα από κάθε γωνιά της Ελλάδας!
    Ταλαιπωρία του κόσμου, αλλά και συγκινητική ηθική υποστήριξη του κοινού, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν ουρές δεκάδων ατόμων.
    Ανήμπορα γεροντάκια δεν παρέλειπαν να πουν ένα καλό λόγο για τους ανθρώπους που ξέρουν ότι μια ζωή στέκονταν στο πλάι τους, παρ' όλο που πρόσκαιρα τους υποβάλλουν, σε απίστευτη δοκιμασία!
    Πολύ απλά γιατί αφενός έχουν καταλάβει το παιχνίδι των λίγων έναντι των πολλών, αφετέρου αναγνωρίζουν ότι ακόμα και την ώρα του ύστατου αγώνα, οι Φ/οί της χώρας φρόντισαν να εξασφαλίσουν την ελάχιστη δυνατή πρόσβασή τους στο αγαθό που λέγεται Φ/κο, παρά την προσπάθεια μερικών να μας υποχρεώσουν να το ονομάζουμε "εμπορικό αγαθό".
    Ελπίζουμε να παραδειγματιστούν και οι -μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού Πανελληνίως- "συνάδελφοι" που επέμειναν να αγνοήσουν τα κελεύσματα της Ανάγκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/01/blog-post_3199.html
    http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/01/blog-post_5295.html
    ... ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απεργία συνεχίστηκε για 3η συνεχή μέρα με τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων να συμμετέχουν και τον κόσμο να ταλαιπωρείται μεν, αδιαμαρτύρητα δε!
    Οι γνωστοί απεργοσπάστες συνεχίζουν κι αυτοί αμετανόητοι, μετρημένοι βέβαια στα δάκτυλα του ενός χεριού.
    Όμως είναι πλέον έκθετοι ενώπιον των συμπολιτών μας (που σχολίαζαν δηκτικά) αλλά και των συναδέλφων.
    Τυχούσα μελλοντική προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τα υπόλοιπα μέλη της Γ.Σ., επενδύοντας με κούφιες -όπως αποδείχτηκε- φιλοσοφικές ανοησίες την ουσιαστική απέχθεια και αδιαφορία τους για το μέλλον του συνόλου των μελών της και την επίδειξη ασέβειας προς τις αποφάσεις της, θα τύχουν της πρέπουσας παγερής αντιμετώπισής μας.
    Εμείς δεν πρέπει να αντιγράψουμε κακές πρακτικές άλλων Συλλόγων, που καταφέρονται κατά των απεργοσπαστών με μη νόμιμους τρόπους και καλώ τα μέλη μας να συνταχθούν με τη νομιμότητα, με το κύρος και σεβασμό που αρμόζει στις επιλογές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή